Om Team Fakta

 

Vara med i Team Fakta

Team Fakta är ingen traditionell löparklubb. Vi är snarare en löst sammansatt intressegrupp som gillar att springa.

OsloMarathon1990En traditionell klubb har en medlemslista, styrelse och stadgar, en redovisning och ibland även en anslutning till en centralorganisation som till exempel SFIF eller IUA. Team Fakta har inget sådant, vi värnar om total frihet. Det blir bara tråkigt när pengar och regler är inblandade.

I grunden är vi helt enkelt glada löpare som springer för att det är roligt att springa. Löparglädjen är det som styr vad vi hittar på. Det ska inte finnas några krav eller åtaganden.
Känner du likadant inför löpning har du fler likasinnade här.

Du behöver inte göra någonting, vill du så får du gärna anmäla dig till nästa tävling med Team Fakta som klubbnamn. Gör du det får du räkna med lite nyfikna frågor och att du blir omskriven på hemsidan.

Vad gör Team Fakta?

Vi ordnar gemensamma långlöpningar några gånger om året. Den som vill vara med och springa kommer dit, så enkelt är det.
Ibland samordnar vi resor till lopp.
Vi e-postar varandra och diskuterar. Ibland är det bra att ha ett bollplank.

20060909-113950-Hemsidan

På hemsidan skriver jag om tips och råd, men även mina personliga åsikter i olika frågor. Ibland spårar det ut och ibland kan tipsen kännas extrema. Du kan ha en helt annan åsikt och då är jag intresserad av ett e-post från dig. Till exempel anser jag att Foppa-tofflor är de bästa tävlingsskorna på asfalt och grusväg. Och att Coca cola är den bästa sportdrycken.

Jag vill alltid hålla en positiv ton och undviker att skriva om tråkiga saker.
Det mesta som händer och är kul inom Marathon/Ultra i Sverige lär även dyka upp på hemsidan eftersom jag bevakar detta extra noga. Vi skriver även artiklar och publicerar dem med bilder
Hemsida: www2.teamfakta.se

Vi ses och hörs,
Ulla & Peter
Kontakta oss

Hur började det?

20080622-163222-malbildenFakta bokbinderi AB startade TeamFakta år 1988 som ett friskvårdsprojekt bland de anställda.

Efter att jobbet slutat kl 15.45 samlades vi för gemensam träning. Det kunde bli Pripprundan, Stora B och W eller en tur till Ursvik och Ursviksfemman eller Ursvikstian.
Ibland sprang vi även Två sjöar.

Tävlade gjorde vi också tillsammans. Det blev tävlingar som Stockholm marathon, Runrundan, Två sjöar runt, Hässelbyloppet, Stockholmsloppet, Solnapulsen, Olympic day run, Djurgårdsrundan, Tunnelloppet och många fler.
20070826-121410-Ulla-och-AnLagtävlingen Bellmanstafetten och Svenska dagbladsstafetten var vi också med på.

 Posted by at 15:39