jan 232014
 
Blomam Chilla Eva

Blomma Chilla Eva

Det har varit en träningsfri vecka. Den har förstört den fina inledningen på året. Peter blev förkyld och har snorat men har jobbat i alla fall. Jag började frysa i tisdags, trodde att det var klippt för mig med. Men jag vill inte ha samma baciller som Peter så jag bestämde mig för att bli magsjuk i stället. Så feber och ett evigt springande på toa satte stopp för mig i går. Nu har jag sovit mer eller mindre hela tiden.

Peter valde att jobba hemma i dag och i morgon. Dom var glada för det på hans jobb, dom ville inte ha vare sig hans eller mina baciller.

Småttingarna fick sitt första salladsblad nu i kväll. Det var verkligen populärt, dom åt och pep i kapp. Dom börjar bli vana med att får komma ut i köket varje kväll, då får dom något extra gott.